LUNCHMENU 21/02-23/02

  • Keuze voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee 34.00

Voorgerechten

Dagsoep

Geroosterde jonge wortel / erwten crème / pompoenpit (V)

Rundscarpaccio ‘klassiek’

Hoofdgerechten

Gevulde paprika / quinoa / saffraan / limoen (V) 

Oer Belgische ‘witloof in den oven’

Scampi / luingini / kastanjechampignon / parmezaan

Koffie of thee

LUNCHMENU 21/02-23/02

  • Keuze voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee 34.00

Voorgerechten

Dagsoep

Stuffed mushrooms (V)

Ceviche ‘Peruano’

Hoofdgerechten

Groenten saté / salsa van tomaat en rode puntpaprika / homemade BBQ sauce (V) 

Salade ‘Liégeoise’

Heek / savooille stoemp / witte wijn saus

Koffie of thee

STARTERS TO SHARE SUGGESTIES

  • Albondigas 11.00

    Tomaat-paprika sausje / manchego

  • Tonijn tataki 14.00

    Ponzou / wakame

  • Gegratineerde baby maïs 9.00

    Sriracha / mayo / bosui

HOOFDGERECHTEN SUGGESTIES

STARTERS TO SHARE

  • Kibbeling 9.50

    verse tartaarsaus - peterselie

  • Yakitori van kip 11.50

    Brioche - peterselie - sjalot

  • Oesters 6 st 18.00

    komkommer - chili - bosui

  • Bitterballen 6 st 9.50

    truffelmayonaise - mosterdzaad

  • Buikspek 11.00

    teriyaki - chili

VOORGERECHTEN

  • Dagsoep 9.00

    croutons

  • Kaaskroketten 14.00

    2 stuks - mosterdzaad

  • Garnaalkroketten 16.50

    2 stuks - mosterdzaad

  • Scampi 19.00

    curry - look

  • Carpaccio “Meadow” 18.50

    pijnboompitten - zongedroogde tomaat - pesto

Maximum 4 verschillende gerechten per tafel.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.

HOOFDGERECHTEN

  • Zalm “Meadow” 24.50

    warme groenten - zeekraal - beurre blanc - pastinaak

  • Stoofvlees 26.00

    schouderstuk - bruin bier - slaatje

  • Vol au vent (Zwezerik + 7.50) 24.00

    hoevekip - champignons - bladerdeegkoekje - slaatje

  • Filet pur 32.00

    bearnaise / pepersaus / champignonsaus / jus natuur

Er is keuze uit drie verschillende aardappelbereidingen:
verse frietjes / kroketjes / aardappelpuree

Maximum 4 verschillende gerechten per tafel.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.

KINDERMENU

  • Balletjes in tomatensaus 12.00

    tomatensaus - gehakt - verse frietjes

  • Kindersteak 15.50

    bearnaisesaus / champignonsaus / pepersaus / jus natuur / verse frietjes / slaatje

  • Fishsticks 11.00

    verse tartaarsaus - slaatje - citroen - worteltjes

kindermenu